Je beveiliging
in de beste handen.

Security expert hand

Wat we doen?

Heb je soms een gevoel van onveiligheid? Wil je je woning beveiligen om jezelf, je gezin en je bezittingen te beschermen? Of wil je je bedrijf optimaal bewaken? Vandaag is goede beveiliging belangrijk, om niet te zeggen onmisbaar.

Ben je op zoek naar een beveiligingsoplossing, met juist advies en de daarop afgestemde apparatuur, dan vind je bij Security expert vooral vertrouwen. Je beveiliging is in de beste handen, met de meest innovatieve bewakings- en detectiesystemen van de beste merken, met professioneel beveiligingsadvies en met een uitstekende service. En dat vertrouwen heb je nodig om je veilig te voelen...

De kracht van het

Security expert netwerk

Wij zijn lid van Security expert, een sterk en geografisch slim verspreid netwerk in België en Luxemburg van professionele installateurs, gespecialiseerd in het beveiligen en beschermen van residentiële, commerciële en industriële gebouwen met elektronische bewakings- en detectiesystemen.

Security expert hero
Security expert bestelwagen

Als Security expert zijn wij

Raad en daad

Als Security expert hebben we talloze opleidingen gevolgd en geven we advies met kennis van zaken. We zijn perfect op de hoogte van de nieuwste technologieën en begeleiden je stap voor stap naar de beveiligingsoplossing die het best bij je past.

Ook de installatie is in de beste handen. Elk bewakings- en detectiesysteem beantwoordt aan de geldende normen en aan de hoge verwachtingen die in de meest uiteenlopende projecten worden gesteld.