inbraakdetectie_01

Inbraakdetectie

  • Slimme inbraakdetectie slaat alarm bij gevaar
  • Intuïtieve bediening in huis en vanop afstand
  • Essentiële onderdelen van je inbraakdetectie

Je Security expert, de schrik van elke inbreker

Je wil je woning, winkel of bedrijfspand optimaal beschermen tegen inbrekers. Maar hoe hou je elke ruimte in je gebouw in de gaten? Geen probleem, dat doet een intelligent beveiligingssysteem wel voor jou.

Een slim inbraakdetectiesysteem verbindt alle randapparatuur zoals detectoren, sirenes en bedieneenheden, analyseert de dreiging en slaat alarm bij gevaar. Je beheert je beveiliging vanuit een centraal punt en je kunt nagenoeg elk systeem flexibel uitbouwen in de toekomst.

Inbraakdetectiesystemen met signalisatie bij derden mogen enkel worden geplaatst door professionele installateurs gekeurd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Je Security expert is een gecertificeerde professional die je goed adviseert en je inbraakdetectie technisch correct installeert.

Toetsenklavier_500_300_v01

Intuïtieve bediening in huis en vanop afstand

Een gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem is eenvoudig te bedienen. Doorgaans heb je een brede waaier aan bedienmogelijkheden: van touchscreen en toetsenklavier over een kaart- of badgelezer tot een handige afstandsbediening. Zelfs al heb je nog nooit een inbraakdetectiesysteem gebruikt, dan nog wijst alles zichzelf uit.

Je inbraakbeveiliging beheren vanuit je broekzak? Dankzij mobiele applicaties gebruik je je smartphone of tablet eenvoudig als bedieneenheid, ook als je niet thuis bent. Zo kun je altijd en overal je alarmcentrale checken en in- of uitschakelen.

Sensor_500_300_v01
Binnensirene_500_300_v01

Van diverse inbraakdetectoren tot een sirene

Er bestaan verschillende vormen van inbraakdetectie. Volumetrische detectoren reageren op bewegingen van een inbreker binnen een bepaald volume, terwijl perimetrische openings-, schok- en glasbreukdetectoren het alarm doen afgaan nog voor een potentiële inbreker het gebouw betreedt – de infraroodbarrières vormen een onzichtbare omheining.

Ook sirenes zijn essentiële onderdelen van je inbraakdetectiesysteem. Een buitensirene schrikt potentiële inbrekers af en verwittigt de buurt in geval van alarm, terwijl het storende geluid van een sirene in je gebouw er alsnog voor zorgt dat ongenode gasten op de vlucht slaan.

Welke bedieneenheden, detectoren en sirenes dienen voor een inbraakdetectiesysteem op jouw maat? Of je nu beter voor draadloze of bekabelde technologie kunt kiezen, of een combinatie van beiden? Het zijn allemaal vragen waar je Security expert een antwoord op weet.

BlueShieldResidentie2

360° beveiliging met BlueShield van Sefica

BlueShield is een innovatieve totaaloplossing met bewegingsdetectoren en intelligente camera’s en werkt als een soort onzichtbaar beschermingsschild rond je woning of bedrijfsgebouw. Het is een unieke uitbreiding van je inbraakdetectiesysteem binnen met een extra beveiligingsperimeter buiten. Meer info…

SecurityCheck-nl-mockup

Alles weten over wat er leeft
in de beveiligingswereld?

© Copyright 2016 – Security expert

Security expert is een initiatief van RAS bvba – Brugsesteenweg 257 – 8500 Kortrijk  |  T + 32(0)56 36 37 40  |  contact@security-expert.be