De kracht van een
Security expert

Security expert is een sterk en geografisch slim verspreid netwerk in België en Luxemburg van professionele installateurs, gespecialiseerd in het beveiligen en beschermen van residentiële, commerciële en industriële gebouwen met elektronische bewakings- en detectiesystemen.

Security expert

Verdeler van kwaliteit

Een Security expert legt de lat hoog voor zichzelf en voor de producten/partners waarmee hij werkt. Hij kiest bewust voor kwaliteitsmerken zoals Bosch, Satel, Risco, EnerSys, Sorhea en Sefica.

Bij de beveiligingsexpert in je buurt vind je een volledig gamma hoogtechnologische systemen voor camerabewaking, toegangscontrole, inbraak- en branddetectie.

Sefica
Bosch
Risco
Sorhea
Enersys
Satel

Referentie in je regio

Investeren in veiligheid is vertrouwen op een Security expert. Hij is de beste adviseur en installateur, werkt altijd met de beste producten en levert steevast de besteservice, ook na plaatsing.

Een Security expert wordt bovendien gesteund door een sterk expertnetwerk in België en Luxemburg. Dat maakt van hem een absolute specialist in beveiliging en meteen ook déreferentie in je regio.

Raad en daad

Een Security expert is goed opgeleid en geeft advies met kennis van zaken. Hij is perfect op de hoogte van de nieuwste technologieën en begeleidt je stap voor stap naar de beveiligingsoplossing die het best bij je past.

Ook de installatie is in de beste handen. Elk bewakings- en detectiesysteem beantwoordt aan de geldende normen en aan de hoge verwachtingen die in de meest uiteenlopende projecten worden gesteld.

Security expert auto

Een Security expert is een

  • absolute beveiligingsspecialist
  • professioneel aanspreekpunt
  • verdeler van kwaliteitsmerken
  • garantie voor optimale service
Een Security expert is beslist dé referentie in je regio.

Security Compass

Je Security expert wijst je de weg in beveiliging

Wil je de nieuwe mogelijkheden op het vlak van elektronische beveiliging leren kennen en verschillende oplossingen vergelijken? Je Security expert neemt je graag mee naar Security Compass, de interactieve showroom van RAS in Kortrijk, waar hij op een realistische manier de voordelen van verschillende technieken kan demonstreren.

In Security Compass krijg je een compleet overzicht van diverse beveiligingsmerken, de nieuwste technologieën en de meest innovatieve toepassingen. Zo wijst je Security expert je de weg naar een beveiligingsoplossing die perfect bij je past.

Een beveiligingsoplossing laat je best plaatsen door een professionele installateur, gekeurd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Een Security expert is een gecertificeerde professional die je goed adviseert en je beveiliging technisch correct installeert. 

© Copyright 2016 – Security expert

Security expert is een initiatief van RAS bvba – Brugsesteenweg 257 – 8500 Kortrijk  |  T + 32(0)56 36 37 40  |  contact@security-expert.be