10 januari 2019

4 stappen om je woning te beveiligen

Branddetectie

Een brand kan je woning, misschien zelfs je leven, in de as leggen. Laat het zover niet komen. Je woning beveiligen doe je het best vóór het kwaad is geschied! 

Inbraakdetectie

Een inbraak voelt als een pijnlijke inbreuk op je privacy en intimiteit, waarbij het gevoel dat iemand je huis is binnengedrongen soms erger is dan het verlies van je gestolen spullen. Om het dan nog niet te hebben over de materiële schade en de kosten die daarmee gepaard gaan. 

Camerabewaking

Als een sirene aan de gevel al het sein is voor een inbreker om zich terug te trekken, dan is een camera dat zeker. Een dief wordt liever niet herkend, en dat risico is groot met een camera in de buurt.

Totaalbeveiliging

Een gebroken raam of geforceerde deur? Het ongemakkelijke gevoel dat een onbekende in je huis heeft rondgeneusd. Is de inbraak voorkomen dan niet beter? Ken je BlueShield al? BlueShield beschermt je thuis en bewaakt je bedrijf. Met BlueShield voorkom je heel wat narigheid: het onzichtbare maar bijzonder efficiënte ‘schild’ maakt van je gebouw een versterkte burcht. BlueShield waakt als je er bent en houdt een oogje in het zeil als je er niet bent. Dreigt er gevaar, dan brengt BlueShield je onmiddellijk op de hoogte via de mobiele app. 

Recente blogberichten

veiligheid huisdieren
21 maart 2019
Zo hou jij je huisdieren veilig als je niet thuis bent
Lees meer
14 maart 2019
Wat is het profiel van een inbreker?
Lees meer
veilige woonbuurt
28 februari 2019
Is jouw woonomgeving veilig?
Lees meer

Woningbranden komen jammer genoeg vaker voor dan je denkt. Daarom bieden we iedereen een gratis rookmelder aan inclusief installatie.