24 oktober 2018

BlueShield in actie

BlueShield is het inbraakdetectiesysteem dat al in actie treedt nog voor een mogelijke inbraak plaatsvindt. Het is jouw onzichtbare beveiliging, waarmee je materiële en emotionele schade voorkomt. 

Hoe werkt BlueShield?

Op elke vrije gevel van je gebouw wordt er op een strategische plaats bewegingsdetectoren en intelligente camera’s geplaatst. Deze registreren elke beweging binnen de veiligheidsperimeter en worden gecentraliseerd via de Sefica Checkbox. Dreigt er gevaar dan besluit de Checkbox om acties te ondernemen. Je wordt onmiddelijk verwittigd en de BlueShield maakt de inbrekers duidelijk dat ze niet welkom. Op welke manier hij dit doet, beslis je volledig zelf. 

BlueShield is een preventief bewakingssyteem dat je de klok rond bewaakt. Voel je altijd veilig dankzij het onzichtbare schild dat optimale bescherming biedt.  

Geïnteresseerd in BlueShield? Vraag ernaar bij je Security expert, hij kan je adviseren over de mogelijkheden van de totaaloplossing én hij kan het innovatieve systeem correct installeren. Dat is pas efficiëntie in beveiliging!

BlueShield

Recente blogberichten

Camera
16 juli 2018
Wat zegt de wet?
Lees meer
Oorzaken woningbrand
06 juli 2018
De 5 meest voorkomende oorzaken van woningbrand
Lees meer
08 juni 2018
Op vakantie? ontdek onze 6 tips voor een ‘no-tech’ inbraakveilig huis.
Lees meer

Woningbranden komen jammer genoeg vaker voor dan je denkt. Daarom bieden we iedereen een gratis rookmelder aan inclusief installatie.