29 augustus 2018

Zo kiezen inbrekers jouw huis

De ene wijk is meer geliefd bij inbrekers dan de andere. Wij vertellen je waarom een dief kiest voor jouw huis.

De oprit

Laat je meestal je auto staan op de oprit? Het valt inbrekers vast op als er ineens geen wagen staat. Probeer om steeds een auto, fiets of brommer op de oprit te laten staan. Op die manier denken inbrekers dat je toch thuis bent.

De buurt

Woon je in een doodlopende straat, dan is de kans kleiner dat inbrekers jouw huis er zullen uitpikken. Vrijstaande woningen daarentegen zijn een makkelijkere prooi, net zoals hoge flatgebouwen. Door de vele bewoners is er meer anonimiteit en is het niet evident te weten wie er thuishoort en wie niet.

Onderhoud

Een onderhouden buurt of huis, straalt veiligheid uit. Ligt er afval in de straat of is er graffiti aanwezig dan is de kans groter dat een inbreker zal toeslaan. Het getuigt van een slechte sociale controle in de omgeving.

Bescherm je huis, winkel of bedrijfspand op een slimme manier tegen inbrekers met Security Expert. Wij garanderen een betrouwbaar beveiligingssysteem op maat van je behoeften, een professionele installatie en een uitstekende service.

Neem gerust contact op met ons als je hierover meer info wenst.

Zo kiezen inbrekers jouw huis

Recente blogberichten

Camera
16 juli 2018
Wat zegt de wet?
Lees meer
Oorzaken woningbrand
06 juli 2018
De 5 meest voorkomende oorzaken van woningbrand
Lees meer
08 juni 2018
Op vakantie? ontdek onze 6 tips voor een ‘no-tech’ inbraakveilig huis.
Lees meer

Woningbranden komen jammer genoeg vaker voor dan je denkt. Daarom bieden we iedereen een gratis rookmelder aan inclusief installatie.