Vertrek je straks op vakantie? Deze tips zorgen voor extra beveiliging van je woning:

Lees meer
21 november 2017

Heb jij een vluchtplan?

Branden eisen in België jaarlijks meer dan honderd doden. Voldoende rookmelders en een vluchtplan zorgen ervoor dat jij en je gezin tijdig je woning kunnen verlaten. Het is belangrijk om te kunnen terugvallen op een afgesproken en ingeoefend vluchtplan.

Lees meer

Stel je voor dat je potentiële inbrekers zou kunnen detecteren én afschrikken nog voor ze een poging tot inbraak kunnen ondernemen en schade hebben kunnen aanrichten.

Lees meer

Je bent van plan je huis te beveiligen tegen brand en inbraak. Je eerste reflex? Jouw vertrouwde elektricien bellen. Da’s alvast een goed idee, want je elektricien is vaak je eerste aanspreekpunt en zal je vast al goed op weg kunnen helpen.

Lees meer

Installeer voldoende rookmelers, bespreek een vluchtplan met je gezin, koppel de rookmelders om zeker te zijn dat je het alarm hoort

Lees meer

In België worden maar liefst 8 inbraken per uur geregistreerd! Ontdek wat je moet doen om je woning te beveiligen en niet het slachtoffer te worden.

Lees meer

De brandweer van Antwerpen waarschuwt gebruikers van hoverboards. “Blijf in de buurt tijdens het opladen.” Afgelopen weekend vloog zo’n board in brand tijdens het opladen.

Lees meer

Op Openbedrijvendag valt er heel wat te beleven bij RAS Security in Kortrijk. In kleine groepen van maximaal 10 personen krijg je een gratis rondleiding en ervaar je zelf hoe elektronische beveiliging werkt.

Lees meer

De keuken doet je meestal denken aan lekker eten en gezellig tafelen, maar heb je al eens stilgestaan bij de gevaren? Hier kom je te weten welke risico’s er kunnen voorkomen in je keuken en hoe je bepaalde gevaren kan vermijden.

Lees meer

In het najaar wordt het CO-gevaar opnieuw een realiteit. Wat is die CO nu eigelijk? Hoe kun je een vergiftiging vermijden? En wat doe mocht er toch CO in huis is? Enkele tips.

Lees meer

Ja, ik ben op zoek naar een Security expert in mijn buurt